Ο Τζήμερος καλεί σε βίαιο πραξικόπημα για την ανατροπή Τσίπρα


Με λόγια που παραπέμπουν ξεκάθαρα σε πραξικόπημα και πράξεις εσχάτης προδοσίας, θέλησε να τραβήξει την προσοχή της κοινής γνώμης για μία ακόμη φορά ο ακραία νεοφιλελεύθερος, Θάνος Τζήμερος.

Μέσω ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, τον οποίο έχει μετατρέψει σε δημοσιογραφικό οχετό, καλεί τους πολίτες ανοιχτά να μπουκάρουν στο Μέγαρο Μαξίμου, να «πλακώσουν» στις κλωτσιές τον πρωθυπουργό και να τον ανατρέψουν «για να μην ζήσουν τα παιδιά μας σε ένα σοβιετικό καθεστώς...»!

Μεταξύ άλλων, γράφει χαρακτηριστικά:

ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ! Θα περιμένουμε μέχρι την Παρασκευή 8:30 το πρωί, που θα καταθέσουν την τελευταία τους πρόταση. Αν μάθουμε ότι είναι ακόμα μια απάτη, κατεβαίνουμε στον δρόμο (θα ειδοποιηθείτε για το πού και ποια ώρα), μπαίνουμε στο Μαξίμου, στα Υπουργεία της Εθνικής Μειοδοσίας και τους πετάμε έξω με τις κλωτσιές. Το αστείο παρατράβηξε. Δεν θα ζήσουν τα παιδιά μας σε σοβιετικό καθεστώς για να διατηρούν οι σταλινοφασίστες τις φαντασιώσεις τους και οι πελάτες τις αργομισθίες».

Ήδη για τις δηλώσεις, έχει παρέμβει Εισαγγελέας διατάσσοντας κατεπείγουσα προκαταρκτική έρευνα για τυχόν αξιόποινες πράξεις όπως η διέγερση πολιτών σε τέλεση αδικημάτων.

Πληροφορίες από: koutipandoras.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια