Το βίντεο που θα ήθελε να ξεχάσει μια για πάντα ο «εξαρτημένος Έλληνας» Πάνος Καμμένος


Πριν 5 χρόνια μέσα στην αίθουσα του ελληνικού Κοινοβουλίου, ο τότε βουλευτής της ΝΔ, Πάνος Καμμένος, είχε βάλει φωτιά στο πολιτικό σκηνικό με την ομιλία του σηκώνοντας το «λάβαρο» της επανάστασης κατά του μνημονίου και της οικονομικής κατοχής.

Ήταν 19 Οκτωβρίου του 2011 όταν επί κυβερνήσεως ΠΑΣΟΚ και Γιώργου Παπανδρέου, ο πρώην «γαλάζιος» βουλευτής φλέρταρε έντονα με την ανεξαρτητοποίησή του λίγους μήνες πριν ιδρύσει το νέο του κόμμα, τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Στην ομιλία του έκανε λόγο για σαφές σχέδιο παράδοσης της χώρας στους δανειστές για το οποίο οφείλουν όλοι οι Έλληνες ανεξαρτήτως ιδεολογίας να αντισταθούν. Με αναφορές στην προφητική ρήση του πρώην κεντρικού τραπεζίτη των ΗΠΑ, Δαβίδ Ροκφέλερ, που προοικονομούσε την έλευση της Νέας Τάξης Πραγμάτων μέσω της παγκόσμιας κρίσης, στο ιδιόχειρο σημείωμα του πρώην πολιτευτή της Ένωσης Κέντρου και μετέπειτα του ΠΑΣΟΚ, Γεώργιου-Αλέξανδρου Μαγκάκη, καθώς επίσης στη Μελίνα Μερκούρη και τον Ευάγγελο Γιαννόπουλο, καλούσε τους υπόλοιπους βουλευτές να συστρατευτούν σε ένα ενιαίο Μέτωπο.

«Πρέπει να ενωθούμε όλοι όχι για να παραδώσουμε τη χώρα αλλά για να αντισταθούμε στην παράδοση της χώρας. Να μην υποκύψουμε στους νέους κατακτητές», έλεγε χαρακτηριστικά. «Ψηφίζονται αντισυνταγματικές διατάξεις με τη βία. Την ώρα που λέμε στον εργαζόμενο και τον συνταξιούχο να ματώσει, ο πρόεδρος της Βουλής φτιάχνει βίλες στο Γράμμο. Το Γουδί δεν θα μας χωράει όλους».

Σήμερα, αυτά που ο ίδιος κατέκρινε πριν κάποια χρόνια τα εφαρμόζει τώρα μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα, συνθηκολογώντας με τους διεθνείς τοκογλύφους και κάνοντας φύλλο και φτερό τις κάλπικες υποσχέσεις του.


Δεν υπάρχουν σχόλια