Αγρότες της Θήβας φωτογραφήθηκαν με τους νεοναζί βουλευτές της Χρυσής Αυγής


Την στιγμή που όλα τα μπλόκα στις εθνικές οδούς της Ελλάδας παραμένουν αχρωμάτιστα, οι αγρότες της Θήβας είχαν την φαεινή ιδέα να κάνουν την εξαίρεση και να υποδεχτούν μετά βαΐων και κλάδων τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη, Ευάγγελο Καρακώστα και Κώστα Μπαρμπαρούση.


Οι τρεις εκπρόσωποι της Χ.Α. επισκέφθηκαν το μπλόκο των Θηβών ως ένδειξη συμπαράστασης στον αγώνα των αγροτών ενώ κατά την επίσκεψή τους απένειμαν συμβολικά στον πρόεδρο του αγροτικού συλλόγου φυτικής παραγωγής Θηβών, Ηλία Χατζηδούρο, μια ελληνική σημαία χωρίς να παραλείψουν να φωτογραφηθούν μαζί δίπλα στα τρακτέρ.

Αυτό που προκαλεί θλίψη ωστόσο είναι ο εκμαυλισμός του αγώνα των αγροτών που ενώ ξεκίνησε ως ένα ευρύτερο κύμα αντίστασης στην κυβέρνηση, κατέληξε να αποτελεί προϊόν εκμετάλλευσης του κάθε κόμματος, πολλώ δε μάλλον της Χρυσής Αυγής.

Η κίνηση αυτή των Θηβαίων αγροτών να φωτογραφηθούν πλάι στους νοσταλγούς του Χίτλερ και του Μουσολίνι, ντροπιάζει συνολικά τους ίδιους τους κατοίκους της.Πηγή: iefimerida.gr