Δημοσκόπηση παρωδία μετά τη νίκη Μητσοτάκη! Η Metron Analysis δίνει προβάδισμα 3,7 μονάδων στη ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ!


Στις τελευταίες εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου ο λαός ψήφισε και αποφάσισε να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στον μνημονιακό πια ΣΥΡΙΖΑ, γυρνώντας συνάμα για πολλοστή φορά την πλάτη του στη Νέα Δημοκρατία.

Ωστόσο, σήμερα φαίνεται πως άλλαξαν ξαφνικά όλα άρδην καθώς μια νέα δημοσκόπηση είδε το φως της δημοσιότητας λίγες μέρες μετά τη νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ, γεγονός που μας έκανε να αναρωτηθούμε για τα αποτελέσματά της ή καλύτερα να ευθυμήσουμε, μιας και ήταν ολίγον τι αναμενόμενη.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την σφυγμομέτρηση της εταιρείας Metron Analysis που θα δημοσιευτεί το Σάββατο για λογαριασμό της εφημερίδας "ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ", η ΝΔ φαίνεται να προηγείται στην πρόθεση ψήφου με 3,7 ποσοστιαίες μονάδες του ΣΥΡΙΖΑ. Πιο αναλυτικά, το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης καταγράφει ποσοστό 23,6%, ο ΣΥΡΙΖΑ 19,9% και ακολουθούν η Χρυσή Αυγή και το ΚΚΕ με 4,6% και το ΠΑΣΟΚ με 4,1%. Εκτός Βουλής, μένουν το Ποτάμι, η Ένωση Κεντρώων και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ενώ οι αναποφάσιστοι αγγίζουν το 7,1%.

Αξιοσημείωτο και κωμικοτραγικό δε, είναι και το γεγονός ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης προηγείται του Αλέξη Τσίπρα και στη δημοτικότητα των πολιτικών αρχηγών. Προφανώς, μέσα σε διάστημα μόλις 5 ημερών ο ελληνικός λαός συνειδητοποίησε αμέσως με καθαρό μυαλό πρωτίστως πως ιδανικότερος για να αναλάβει την εξουσία της χώρας είναι ο νέος πρόεδρος της ΝΔ.

Το μόνο σίγουρο μετά από αυτή την «αξιόπιστη» δημοσκόπηση της πάντα «έγκυρης» εταιρείας και της «αντικειμενικότατης» εφημερίδας του Ομίλου Μαρινάκη, είναι πως αυτό είναι μόνο η αρχή και θα ακολουθήσουν κι άλλες παρόμοιες μετρήσεις. Άλλωστε στην Ελλάδα της μίζας και της ακμάζουσας διαπλοκής, όλα επιτρέπονται!

Δεν υπάρχουν σχόλια