Η απόλυτη κατάντια του Μίκη Θεοδωράκη: «Και οι Χρυσαυγίτες αγαπούν την πατρίδα»!


Είναι φανερό πλέον ότι ο Μίκης Θεοδωράκης πέρασε στο απέναντι στρατόπεδο μιας και νομιμοποίησε με τον πιο ξεδιάντροπο τρόπο τη ναζιστική συμμορία της Χρυσής Αυγής.

Έπειτα από την «πύρινη» και «ιστορική» -όπως διαβάσαμε σε πολλά site και εφημερίδες- ομιλία του στο Σύνταγμα, ο μουσικοσυνθέτης το προχώρησε παραπάνω κάνοντας ένα ακόμα μεγάλο βήμα στο ξέπλυμα των Χρυσαυγιτών.

Δίνοντας το δικαίωμα στην επίσημη ιστοσελίδα* της οργάνωσης να τον επευφημεί για τα κολακευτικά του λόγια, ο Θεοδωράκης σε δηλώσεις του στο STAR στον απόηχο του συλλαλητηρίου δήλωσε τα εξής:

«Η Χρυσή Αυγή ήταν 200-300. Όταν είναι 1 εκατομμύριο ο κόσμος τι θα πει αυτό; Θα μου πείτε γιατί όχι τη Χρυσή Αυγή που αγαπούν την πατρίδα. Ναι την αγαπούν, αλλά με έναν τρόπο εριστικό».

Το ότι η Χρυσή Αυγή δεν ήταν 200-300 αλλά πολύ περισσότεροι, το επιβεβαιώνει και η ίδια η οργάνωση γράφοντας στο άρθρο της πως «η συντεταγμένη πορεία της Χρυσής Αυγής προς την πλατεία Συντάγματος αριθμούσε χιλιάδες Χρυσαυγίτες». Επομένως, δεν ήταν μικρός ο αριθμός των μελών όπως θέλησε να μας «καθυσηχάσει» ο Μ. Θεοδωράκης. Κάθε άλλο.

Το φλερτ του Μίκη με τους νεοναζί είναι πια όλο και πιο πασιφανές και η Χρυσή Αυγή θα λέγαμε πως βρήκε τον ιδανικότερο άνθρωπο για να τους «εκδημοκρατίσει», με την έννοια ότι ως «βασανισμένος αριστερός» έκανε λόγο για «αριστερόστροφο φασισμό ο οποίος είναι και χειρότερος», θέλοντας έτσι να λιώσει τον πάγο. Μόνο που ο πάγος όταν λιώνει, γίνεται νερό, δηλαδή δεν αλλάζει.

Το γεγονός λοιπόν ότι έφτασε στο σημείο να του πλέξουν το εγκώμιο ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο Θάνος Τζήμερος και ο γιος του αρχιβασανιστή της Μακρονήσου, Χρήστος Σκαλούμπακας, φανερώνει τον πλήρη ξεπεσμό του.
Αλλά όπως εύστοχα είχε πει κάποτε ο Λένιν: «Όταν σε χειροκροτεί ο εχθρός σου, ψάξε να βρεις τι λάθος έχεις κάνει»...

*Οι πληροφορίες αντλήθηκαν από το επίσημο site της Χ.Α. Για αυτό, προς ένδειξη σεβασμού τόσο στους αναγνώστες μας όσο και σε εμάς τους ίδιους, δεν παραπέμπουμε στη διεύθυνση της ιστοσελίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια