Γνωρίζατε ότι το ΚΚΕ έπρεπε να τεθεί εκτός νόμου; Αν όχι, ρωτήστε τον... Τζήμερο!


Την ευκαιρία να ξεδιπλώσει όλα τα ακροδεξιά του αισθήματα, πάντα με το μανδύα του φιλελευθερισμού, βρήκε ο άλλοτε αποστολέας επιστολών στην Άγκελα Μέρκελ και πρόεδρος του κόμματος «Δημιουργία, ξανά!», Θάνος Τζήμερος.

Μέσω της live πλατφόρμας του Facebook, την οποία χρησιμοποιεί ουκ ολίγες φορές για να επιδοθεί στα γνωστά του νεοφιλελεύθερα αφηγήματα, προετοίμασε το κοινό του ότι θα προβεί σε συνταρακτικές αποκαλύψεις με ντοκουμέντα και ονόματα, για τους λόγους που το ΚΚΕ δεν πρέπει να έχει δικαίωμα συμμετοχής στις εκλογές.Ο πρόεδρος του κόμματος, που στις τελευταίες εκλογές συγκέντρωσε ποσοστό μόλις 0,53%, την επομένη της ειδικής του εκπομπής, υποσχέθηκε στους πιστούς του ακολούθους ότι «θα κάνει τα πάντα ώστε οι φασίστες -όλων των αποχρώσεων- να μην συμμετέχουν στις εκλογές».


Και αν αναρωτιέστε για ποιο λόγο... μα γιατί ο άνθρωπος έχει ντοκουμέντα που το αποδεκνύουν! Εμείς πάντως αναρωτιόμαστε, εφόσον οι φασίστες όλων των αποχρώσεων πρέπει να είναι εκτός νόμου, γιατί βάζει τον εαυτό του απ' έξω;

Πληροφορίες από: altsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια