Ποιος δημοσιογράφος αναλαμβάνει το γραφείο Μπακογιάννη για τη δημαρχία της Αθήνας;


Είναι γεγονός ότι η αντίστροφη μέτρηση για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου έχει αρχίσει με τα επιτελεία των κομμάτων να βρίσκονται ήδη σε επαφές με δημόσια πρόσωπα προκειμένου να στελεχώσουν τόσο τα ψηφοδέλτια όσο και τα γραφεία των υποψηφίων δημάρχων και περιφερειαρχών.

Σε ό,τι αφορά το δήμο της Αθήνας, τα πράγματα φαίνεται να έχουν ξεκαθαρίσει για το κόμμα της Αξιωματικής αντιπολίτευσης με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να έχει αποφασίσει ποιον θα ρίξει στη μάχη για τη διεκδίκηση της δημαρχίας.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της εφημερίδας «Παρόν», ο Κώστας Μπακογιάννης φέρεται να αποχαιρετά την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας για να διεκδικήσει τον πρώτο δήμο της χώρας, και ήδη προετοιμάζεται να στελεχώσει το πολιτικό του γραφείο. Όπως αποκαλύπτει το site, eretikos.gr, η ευθύνη στελέχωσης του γραφείου του έχει ανατεθεί σε πολύ γνωστό δημοσιογράφο.

Πρόκειται για τον Σωτήρη Ξενάκη, ο οποίος πρόσφατα αποχώρησε από τον όμιλο των «Παραπολιτικών».


Ο εν λόγω δημοσιογράφος, που έχει εργαστεί μεταξύ άλλων σε «ALTER», «Kontra», «iefimerida.gr», «ΒΗΜΑ FM» και «Παραπολιτικά», διατηρεί χρόνια πολύ καλές σχέσεις με την οικογένεια Μητσοτάκη καθώς στο παρελθόν υπήρξε γραφείο Τύπου της Ντόρας Μπακογιάννη για αρκετά χρόνια.

Πληροφορίες από: zoornalistas.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια