Προς εκλογική συνεργασία Βελόπουλος-Κρανιδιώτης


Η αντίστροφη μέτρηση για τις επερχόμενες τριπλές εκλογές έχει ήδη ξεκινήσει και τα επιτελεία των κομμάτων βρίσκονται σε συνεχείς πολιτικές ζυμώσεις προκειμένου να διαμορφώσουν όσο το δυνατόν καλύτερες εκλογικές συμμαχίες.

Το τελευταίο διάστημα, έντονη κινητικότητα παρατηρείται στο χώρο της Δεξιάς ανάμεσα στη Νέα Δημοκρατία και τη Χρυσή Αυγή, και σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, δύο από τα κόμματα τα οποία φέρεται να έχουν βρει ένα κοινό πλαίσιο συνεργασίας ενόψει των προσεχών εκλογών είναι η «Ελληνική Λύση» του Κυριάκου Βελόπουλου και η «Νέα Δεξιά» του Φαήλου Κρανιδιώτη.

Οι δύο αρχηγοί μάλιστα, εθεάθησαν πρόσφατα σε γνωστό καφέ στο κέντρο της Αθήνας κάνοντας έτσι ένα πρώτο βήμα για μία πιθανή εκλογική συνεργασία.


Σύμφωνα με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις, τα δύο αυτά κόμματα εμφανίζουν μία ανοδική πορεία εκμεταλλευόμενα κυρίως ζητήματα που απασχολούν την ακροδεξιά ατζέντα όπως το Μακεδονικό και το μεταναστευτικό και δεν αποκλείεται, εάν και εφόσον συνεργαστούν εκλογικά, να θεωρείται σχεδόν σίγουρη η είσοδός τους στη Βουλή.

Πληροφορίες από: thepressroom.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια